Samen Beleven

Vibez Factory Events

Naast het organiseren en promoten van onze eigen events en feesten, zoals bijvoorbeeld het succesvolle concept "Deepgroove", kunnen we ons natuurlijk ook prima voorstellen dat je zelf een mooi idee hebt voor een feest of event maar misschien geen tijd hebt of simpelweg over onvoldoende kennis beschikt. Daarnaast wil je er natuurlijk toch ook zelf stressloos van kunnen genieten. Kortom, je hebt dan een enthousiaste creatieve partner nodig die een totaal feest of event kan realiseren, produceren, organiseren en zelfs promoten. Zou dat niet makkelijk zijn? Één contactpersoon en één uiteindelijke factuur. De vraag komt dan al snel, kan dat voor mij ook? Ja hoor, wij denken namelijk vanuit jouw idee. En passen alles wat vandaag leuk is toe binnen jouw/jullie mogelijkheden. Deze gedachtengang zorgt ervoor dat het altijd kan om een event te creëren waarbij zowel aan de organisator, het budget, de gasten als aan de beleveniswaarde wordt gedacht. Van mooi idee tot en met promotie, we voegen alle ingrediënten samen die nodig zijn voor de perfecte uitvoering van jouw event of feest. Samen mooie dingen beleven. Een fijne gedachte toch?!

Vibez Factory is je ideale partner voor o.a. interim eventmanagement, personeelsfeesten, dance events, bedrijfsopeningen, productpresentaties, bedrijfs- of familiedagen, relatie- en marketingevents, ludieke promotie acties, sport events, branding events en/of marketing events.

Meer info

Events in beeld

Deepgroove '16
Deepgroove at the Beach aftermovie. Zaterdag 23 juli 2016. Beachclub Perry's Brouwersdam
Gala at the Church
9 december 2015. Compilatie van het Scalda college voor Uniformberoepen gala. Grote Kerk Goes
Deepgroove '15
Deepgroove at the Beach aftermovie. Zaterdag 11 juli 2015. Beachclub Perry's Brouwersdam
Slackline Open
Promo Slackline adventure 2016 en compilatie van het officiële Formido Slackline Open Renesse 2014/15

Realiseren & Regelen

 • Wie, wat en waar?

  Maar wat, hoe en waar? Wat kost dat allemaal niet? Wie gaat het allemaal voor ons regelen? Wat doe ik zelf? En hoe zit het het met de gemeentelijke voorwaarden?

 • Creatief to the max!

  Ons creatieve team kan verregaand meepraten en denken over elk onderdeel van een publiek feest of event. We zoeken samen naar het ultieme programma met het juiste karakter.

 • Vibez Factory scoort

  We halen het hoogst haalbare uit jouw feest of event en scoren bij jouw bezoekers, gasten, medewerkers, klanten of relaties altijd een ruime voldoende.

 • Regelzaken?

  Vibez Factory is ook goed bekend met alle hedendaagse milieu en/of veiligheidszaken die met name gelden voor publieke events of feesten. Vergunningen? Ja hoor, dat regelen we ook.

We dansen al fijn samen maar ook voor de organisatie van sportieve evenementen heeft Vibez Factory de juiste moves in huis.
Bel ons op: 0111-851819 we informeren je graag.

Extra Vibes

Sociale Deejays

De Vibez Factory deejays zijn sociaal, beschikken over een grote keus aan muziek en zijn er altijd op gebrand jouw feest of event tot een geslaagde happening te maken!

Live Saxofonist

DJ met live Saxofonist, de verrassende floorfilling combinatie! Van classics en top 40 tot aan de lekkerste feel good Club en House muziek in welke volgorde dan ook.

Fijne Moods

Je wilt net even wat meer om je feest of event dat specifieke gevoel of hippe looks mee te geven? We adviseren je natuurlijk graag uitgebreid over de mogelijkheden.

Designs & Promotie

Van trouwkaarten tot event poster en van video promotiefilm tot complete sociale media campagne. Waar we goed in zijn, dat doen we graag. Ook voor jouw feest of event!

Algemene Info

E-mail: Klik hier

KVK nr: 62747789

BTW nr: NL144083425B02

Alg. Voorwaarden: Lees hier

Adres: Steenbank 10, 4301ZX

Zierikzee (Zeeland, NL)

Telefoon: +31 (0)111 851819

Mobiel: +31 (0)6 4877 5036