Win Actie!


Trouwen bij Slot Moermond in Renesse? Een prima keuze!

Dat vinden wij ook!

Want als trotse entertainment huisleverancier en partner van deze prachtige Fletcher Hotels trouwlocatie in Renesse, met het kasteel Slot Moermond, komen we er graag over de vloer en verzorgen we er jaarlijks vele bruiloft ceremonies, feesten, partijen en events. De voorbereidingen voor 2019 zijn reeds in volle gang en daarom hebben we een speciale vroegboek Win Actie voor bruidsparen!


Boek vóór 15 februari 2019 de Vibez Factory Comfort showsetting op jullie feest en maak daarmee kans op € 500,- korting plus een herhaal overnachting in de suite van Fletcher Landgoedhotel Renesse én 10 unieke luchtfoto’s van Luchtfilm Zeeland op jullie grote dag!

Hoe en wat precies?

Van harte gefeliciteerd, het aanzoek is gedaan en de datum is gepland... Jullie gaan trouwen! "Als jullie nu ook nog eens als trouwlocatie het kasteel Slot Moermond in Renesse hebben gekozen is dat eigenlijk nog veel leuker want laten wij nu nét samen met deze unieke locatie een te gekke vroegboek WIN ACTIE hebben bedacht!"
(Deze actie liep eerst tot 1 januari. Omdat de geplande open dag bij Slot Moermond in november niet doorgaat en is verplaatst naar 26 januari hebben we ook deze actie verlengd.)
Zoals gezegd, vele bruidsparen zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor hun grote dag en we hebben al weer een aantal mooie boekingen in onze agenda mogen plaatsen op deze prachtige locatie. Door onze frequente aanwezigheid zijn we inmiddels ruim vertrouwd met alle binnen- en buiten mogelijkheden van het kasteel en hopen er ook in 2019 weer vaak een mooi feest van te mogen maken.

Comfortabel genieten

Wij weten natuurlijk niet of jullie samen al een keuze hebben gemaakt op welke manier jullie je bruiloft muzikaal willen omlijsten, maar mocht de keuze hiervoor vallen op een DJ, dan bieden we met onze Comfort show setting, ook dit jaar weer de meest geboekte setting, vast en zeker ook fijne mogelijkheden voor de entertainment invulling van jullie trouwfeest.
Omdat de keuze voor een dj op jullie trouwfeest ook een persoonlijke is, maken we daarom graag binnenkort of tijdens de Open Trouwdag op zaterdag 26 januari vrijblijvend kennis bij Slot Moermond en kunnen daarmee dan ook gelijk een passend antwoord geven op alle vragen, muzikale of bijzondere wensen.
Boek je vervolgens vóór 15 februari 2019 de Comfort show setting dan maken jullie op 15 februari dus fijn kans op die € 500,-korting, een herhaal overnachting in de hotel suite en 10 unieke luchtfoto's van jullie grote dag!*

*Deze vroegboek actie pakketprijs wordt 1x uitgereikt. Het winnende bruidspaar wordt op vrijdag 15-02-2019 random getrokken uit de verschillende definitief geboekte data in 2019.

De Suite...

Na je fijne feest heerlijk overnachten in de suite van het Fletcher Landgoedhotel Renesse dat maakt jullie trouwdag natuurlijk al helemaal compleet. Maar hoe leuk is het om dit bijvoorbeeld een half jaar later samen nog eens opnieuw te beleven?! Met je boeking maken jullie dus ook kans op die herhaal overnachting in de suite inclusief ontbijt! Wat ons betreft een super leuk idee van de Slot moermond crew om dit aan onze actie toe te voegen. (Reservering in overleg en afhankelijk van beschikbaarheid)

Luchtfilm Zeeland

Omdat we inmiddels ook lekker druk zijn met o.a. de productie van lucht- foto en video's vliegen we met onze drone onder de naam Luchtfilm Zeeland ook vaak een rondje boven het mooie Kasteel en landgoed. Van bovenaf bekeken ziet het er dus net zo gaaf uit en dat beeld willen we daarom graag ook als extra actie win item toevoegen. Samen overleggen we vooraf de mogelijkheden en posities en maken we 10 unieke luchtfoto's van jullie mooie dag.


Trouwen bij Slot Moermond in Renesse?

Een prima Keuze!

Show Setting Comfort

Vibez Factory Comfort Setting
Vibez Factory Comfort Setting
Vibez Factory Ceremonie Setting
Vibez Factory Comfort Setting
In optima forma genieten van je feest. Niet te bescheiden maar toch ook niet met te veel toeters en bellen. De Vibez Factory "Comfort" showsetting is daarom favoriet bij o.a. vele bruidsparen. Een prima samenstelling van goed geluid, fijne verlichting en een sociale allround of gespecialiseerde deejay. Comfortabel genieten dus!

De Vibez Factory Comfort Show setting is inclusief:

 • Compleet verzorgde c.a. 4,5 uur show
 • Ervaren sociale allround DJ
 • Professionele Pioneer dj gear
 • Stijlvolle dj booth met led verlichting
 • 2 x 4 led show spots op statief
 • 2 x led movinghead en 1x led show effect
 • Compacte rookmachine of 2 led floorspots
 • Professionele geluidsset tot max. 150 pers.

 • Het totaal tarief van deze comfort show setting:
  € 695,00 inclusief BTW 21%, dj garantie en reis/onkosten vergoeding.
  (NL, met uitzondering van de Wadden eilanden.)
  Begeleiding tijdens de ceremonie
  We verzorgen niet alleen hele leuke bruiloft feesten... Ook de muzikale omlijsting van ceremonie en/of receptie kun je zonder stress fijn aan ons over laten! Van begin tot eind optimaal genieten van die grote dag. Een prettig vooruitzicht toch?!

  Geluid, licht en/of visueel maatwerk?
  Uiteraard zijn alle show settings ook geheel aan te passen aan je eigen wensen en ideeën. Voor wat de setup aan licht, geluid en eventueel videopresentatie betreft, is alles mogelijk: kleine of grote producties, budget of exclusief. We maken graag een afspraak op de feest of event locatie om daarna maatwerk suggesties en aanbiedingen te kunnen doen.

  Boeken

  Extra Vibes

  Sociale Deejays

  De Vibez Factory deejays zijn sociaal, beschikken over een grote keus aan muziek en zijn er altijd op gebrand jouw feest of event tot een geslaagde happening te maken!

  Live Saxofonist

  DJ met live Saxofonist, de verrassende floorfilling combinatie! Van classics en top 40 tot aan de lekkerste feel good Club en House muziek in welke volgorde dan ook.

  Fijne Moods

  Je wilt net even wat meer om je feest of event dat specifieke gevoel of hippe looks mee te geven? We adviseren je natuurlijk graag uitgebreid over de mogelijkheden.

  Designs & Promotie

  Van trouwkaarten tot event poster en van video promotiefilm tot complete sociale media campagne. Waar we goed in zijn dat doen we graag. Ook voor jouw feest of event!

  Natuurlijk kun je bij Vibez Factory ook gemakkelijk professionele deejays zonder licht of geluidssetting boeken.
  Bel ons op: 0111-851819 voor meer info.

  Algemene Info

  E-mail: Klik hier

  KVK nr: 62747789

  BTW nr: NL144083425B02

  Alg. Voorwaarden: Lees hier

  Adres: Steenbank 10, 4301ZX

  Zierikzee (Zeeland, NL)

  Telefoon: +31 (0)111 851819

  Mobiel: +31 (0)6 4877 5036