Luchtfilm Zeeland

Heb je het ook al eens van bovenaf bekeken..?

Drone opnamen vanuit de lucht zie je steeds vaker op sociale media en websites verschijnen. Logisch ook, want ze bevatten vaak uniek materiaal met beelden die je (meestal) normaal niet ziet. Omdat de vraag naar lucht beelden hard toeneemt vonden we het tijd om ons ook daar in te specialiseren. Onder de toepasselijke naam Luchtfilm Zeeland maken we daarom bij Vibez Factory ook professionele maar betaalbare luchtfilm-en foto producties. We vliegen al vaak voor verschillende makelaarskantoren maar denk hierbij aan ook aan overige bedrijfsfilms, promotiefilms, beeldmateriaal voor websites, feeds voor social media of bijvoorbeeld promotie teasers voor events! Dit doen we enthousiast voor particulieren, bedrijven en instellingen in Zeeland met eigentijdse, creatieve (lucht)video oplossingen op maat! Met behulp van o.a. onze professionele DJI drone (PH-3FH), Sony FDR-AX700 camera, DJI Osmo, verschillende Nikon digitale spiegelreflex camera's en fijne geluidsopname apparatuur zorgen wij voor spectaculaire, beelden met een eigen verhaal op film of foto in hoge resolutie tot en met 4K formaat.

Totaal video producties

Wat je vraag ook is, we nemen altijd voldoende de tijd voor het maken van alle benodigde beelden. Deze beelden editen we dan weer in onze eigen creatieve studio en desgewenst voegen we daar dan de door jou gekozen muziek en/of live geluidsopnamen en natuurlijk ook de "grond" film opnamen aan toe. Of het nu gaat om een paar enkele drone shots van je bedrijf of korte promotie teaser voor je event, we denken graag vanuit jouw idee en samen komen we altijd tot een een volwaardige, succesvolle en vooral betaalbare productie.
Promotie door middel van een luchtfilm of bijzondere luchtfoto is verrassend, onderscheidend maar ook zeker van deze tijd en trekt dan ook altijd de aandacht!

Mooi Zeeuws

Oh ja, luchtfilms alleen in Zeeland? Nee, dat niet, maar zo Zeeuws als we zijn houden we van onze provincie met haar eindeloos mooie film mogelijkheden en houden het daarom voorlopig graag dicht bij huis. Luchtfilm Zeeland dus!

"Wat kunnen we allemaal voor jou filmen..?"

Nuttige informatie!

Vibez Factory - Luchtfilm Zeeland
Vibez Factory - Luchtfilm Zeeland
Vibez Factory - Luchtfilm Zeeland
Vibez Factory - Luchtfilm Zeeland
Vibez Factory - Luchtfilm Zeeland
"Een dronefilmpje?... Gaaf, mijn buurman heeft ook zo'n ding!"

Dat is superleuk natuurlijk en voor prive gebruik zeker te weten een leuke hobby. Maar voor het commercieel gebruik maken van drone opnamen, bijvoorbeeld voor een simpel filmpje op je Facebook bedrijfspagina, komt er iets meer bij kijken en gelden tegenwoordig strenge regels zoals o.a. een ontheffing van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). Vibez Factory is een van de weinige bedrijven in Zeeland die een ROC-light vergunning heeft en daarmee commerciële dronevluchten mag uitvoeren. Kortom, voordat je enthousiast je drone filmpje op je facebook pagina of website zet vraag dan bij je buurman eerst even naar zijn ILT ontheffingsnummer. Heeft hij deze niet en hoe makkelijk het ook lijkt, denk er nog even goed over na en voorkom hoge boetes of eventuele schade achteraf want commercieel drone vliegen is zonder de vereiste documenten verboden en bovendien ook niet verzekerd!

Regelgeving, vergunningen en verzekering.

De super snelle ontwikkeling van de media kan soms ook best tot lastige of moeilijke uitdagingen leiden voor jou en/of je bedrijf maar ook voor onszelf. Of we alles kunnen filmen? Ja, in principe wel, of willen we het altijd proberen maar bovenal houden we ons graag aan de geldende regelgeving. Het vliegen met een (professionele) drone is in Nederland namelijk gelijkgesteld aan al het andere luchtvaart verkeer met bijhorende veiligheidseisen en regelgeving.
Vibez Factory beschikt over een ROC-light beschikking ILT-2017/82464 van de Inspectie Leefomgeving en Transport waarmee wij met onze drone commerciële vluchten uit mogen voeren in Nederland. Onze DJI Mavic Pro drone staat ingeschreven in het luchtvaartregister onder PH-registratie PH-3FH en is verzekerd voor derden-aansprakelijkheid tot een bedrag van € 1.000.000,-.
Om frequent op de hoogte te blijven van nieuwe wet/regelgeving omtrent drones en bijvoorbeeld (tijdelijke) no-fly zones zijn we ook ingeschreven bij en lid van de Koninklijke Vereniging Voor Luchtvaart (KNVVL) afdeling drones.

Acceptatie van een luchtfilm en/of foto opdracht.

Wanneer je bij Luchtfilm Zeeland een aanvraag doet voor de inzet van onze drone controleren we altijd eerst of op de door jou gewenste locatie volgens de huidige wetgeving wel met een drone gevlogen mag en kan worden. Op zijn minst betekend dit dat we met de drone een minimale afstand van 50m. tot wegen, gebouwen, mensen en obstakels dienen te houden en niet boven (grote) mensenmenigten mogen vliegen. Voor ieders veiligheid nemen wij deze eisen zeer serieus en maken geen uitzonderingen. Kan er op de door jouw gewenste locatie gevlogen worden dan gaan we samen op zoek naar een passende datum. Dit kan overdag (bij goed zicht) zowel doordeweeks als in het weekend. Ook de weersomstandigheden zijn van invloed voor het maken van een goede en veilige vlucht. Met onze drone vliegen we tot maximaal windkracht 4bft en het moet natuurlijk ook droog zijn. Kan er onverhoopt niet op de door jou gewenste locatie worden gevlogen, dan denken we graag met je mee voor een passend alternatief.

Betaalbare producties?

Vrijwel alles wat we aan film media ontwerpen en creëren is absoluut maatwerk. Onze (potentiële) opdrachtgevers beginnen vaak met: "Ik wil graag een gaaf filmpje of foto en ik hoop dat jullie ons kunnen helpen." Niets is echter zo lastig als het soms lijkt maar veelal ontbreekt het je simpelweg aan de beschikbare tijd, juiste tools, creativiteit en know how om juist die ene toffe luchtfoto voor Facebook te maken, of om met een origineel filmpje je product(en) onder aandacht te brengen. Zelf filmpjes maken is dus hot, maar hoe plak je deze dan weer mooi aan elkaar want je wilt toch ook dat je eigen inzet uiteindelijk beloond wordt. Op de grond en in de lucht, omhoog en omlaag, van beeld tot en met geluid. Iedere vraag, klein of groot, begint met een vrijblijvend gesprek waarin we jouw idee inventariseren en vanuit dat idee voegen we daar voor schappelijke tarieven onze creativiteit en middelen aan toe. Maatwerk dus, waar we graag de tijd voor nemen en ook jou willen uitnodigen om je te laten verrassen met een mooie offerte!

Niet alleen met onze shows, events en grafische designs maar ook met beeld en geluid creatief samen mooie dingen beleven. Dat doen we graag!

Onze filmpjes in beeld

Klik voor alle Vibez video's HIER of op onderstaande 'Meer' button.

We hebben al heel veel mooie dingen gemaakt en zijn nog druk bezig om dit allemaal op een fijne manier aan je te laten zien. Klik op onderstaande 'Meer' button om naar onze vimeo pagina te gaan. Daar vind je een uitgebreid overzicht van onze drone video's en overige film producties in beeld. Oh ja, we produceerden al diverse bedrijfsfilms en maakten leuke promotiefilmpjes. Vooral die laatste werden op Facebook enorm goed bekeken. Ga er gerust even voor zitten!

Meer

Van bedrijfsfilm tot event poster en van luchtfoto's tot het beheren van je sociale media. Wat we graag doen, dat doen we graag goed. Ook voor jouw bedrijf of vereniging!
Meer weten? Bel ons op: 0111-851819

Algemene Info

E-mail: Klik hier

KVK nr: 62747789

BTW nr: NL144083425B02

Alg. Voorwaarden: Lees hier

Adres: Steenbank 10, 4301ZX

Zierikzee (Zeeland, NL)

Telefoon: +31 (0)111 851819

Mobiel: +31 (0)6 4877 5036