Full-service creatief en strategisch reclamebureau

Oh, doen jullie dat ook? Een reactie die we best vaak horen als we onze leuke ideeën of hippe creaties op tafel leggen. Dat we al meer dan 10 jaar gezellig sociaal actief zijn op het gebied van entertainment en events is bij velen wel bekend. Maar dat we daarbij ook mooie dingen ontwerpen roept in die combinatie echter nog wel eens wat vragen op. Graag geven we je hier daarom meer informatie en uitleg over onze derde discipline.

De snelle opkomst van sociale media en daarmee (gratis) promotie mogelijkheden bracht ons al regelmatig de vraag van relaties of we naast printwerk soms ook digitale posters en flyers bij onze shows en events konden leveren, maar ook voor onze eigen concepten moest natuurlijk al het nodige aan grafische uitingen worden gemaakt. De vragen werden frequenter en al doende leerden we snel. Van de ene poster kwam de andere website, volgden er meer mooie ideeën en voor we het wisten hadden we er nog een prima gewaardeerde creatieve dagtaak bij.

Een logische stap was het dan ook toen we een paar jaar geleden besloten om het aangename van onze entertainment en event diensten met het nuttige van onze, vooral grafische, creativiteit te verenigen. Een nieuwe zakelijke discipline erbij vroeg natuurlijk ook direct om een nieuwe naam. Als Vibez Factory (afkomstig van het Engelse vibes) zijn we inmiddels met aantoonbaar succes als een bruisende fabriek in het Zeeuwse Brouwershaven dagelijks enthousiast bezig om onze uitgebreide kennis, ervaring en creativiteit op het gebied van entertainment, event organisatie en multimedia op een eigentijdse, gezellige en creatieve manier te delen met onze diverse particuliere en zakelijke opdrachtgevers.


Kunnen wij ook iets moois voor jou maken?

Heb je het ook al eens van bovenaf bekeken? LUCHTFILM ZEELAND!

Multi en Media?

Vibez Factory Multimedia
Vibez Factory Multimedia
Vibez Factory Multimedia
Vibez Factory Multimedia
Onze creatieve vibes waarmee we mooie dingen maken!

Het begrip multimedia valt op verschillende (en moeilijke) manieren uit te leggen. Voor ons is het een simpele samenvatting van onze creatieve vibes en creaties die we live, maar ook digitaal in beeld en op papier, leveren aan onze relaties. We houden het graag kort, want we kunnen makkelijk een hele grote opsomming geven van alles wat we ook voor jou aan mooie media kunnen maken zoals bijvoorbeeld je complete nieuwe huisstijl, visitekaartjes, trouwkaarten, logo's, posters, flyers, websites, menu kaarten, advertenties, etc. etc. En dat we ook je te gekke promotiefilms regiseren en monteren of zelfs je complete sociale media campagne optuigen en socials kunnen beheren willen we ook best graag vertellen... Maar dat doen we niet! We laten het gewoon zien. Dat doen we natuurlijk al een beetje door onze eigen identiteit te presenteren op deze website en te laten zien wat we allemaal al aan mooie dingen hebben gemaakt maar nog liever gaan we de uitdaging aan om ook jouw idee (grafisch) vorm te geven en samen mooie dingen te beleven.

Een fijn netwerk.

De super snelle ontwikkeling van de media kan soms ook best tot lastige of moeilijke vragen leiden voor jou en/of je bedrijf maar ook voor onszelf. Of we alles kunnen maken? Ja, in principe wel, of willen we het altijd proberen. Geen zee is ons te hoog maar houden we graag droge voeten en we laten het gras nooit te hoog boven onze pet groeien. Voor al die extra specifieke vragen hebben we namelijk onder diezelfde pet ook een fijn netwerk van partners die allemaal individueel weer hun eigen (media) disciplines hebben en met wie we graag samenwerken. We zijn nuchter van aard maar denken heel graag “out of the box” en met ons fijne sociale kararakter zijn we altijd betrokken met volop aandacht voor o.a. gevoel, details, klank, kleur, uitstraling en beleving tot en met je beschikbare budget.

Onze tarieven?

Vrijwel alles wat we aan media ontwerpen en creëren is absoluut maatwerk. Onze (potentiële) opdrachtgevers beginnen vaak met: "Ik heb een lastige vraag en ik hoop dat jullie ons kunnen helpen." Niets is echter zo lastig als het soms lijkt maar veelal ontbreekt het je simpelweg aan de beschikbare tijd, juiste tools, creativiteit en know how om juist dat ene toffe plaatje voor Facebook te maken, een leuke event poster te ontwerpen, of je product(en) onder aandacht te brengen. Zelf filmpjes maken is ook hot, maar hoe plak je deze dan weer mooi aan elkaar want je wilt toch ook dat je eigen inzet uiteindelijk beloond wordt. Omhoog en omlaag, van beeld tot en met geluid, van strakke lijnen tot en met kromme hoekjes en van kleurtjes tot en met geurtjes. Iedere vraag, klein of groot, begint met een vrijblijvend gesprek waarin we jouw idee inventariseren en vanuit dat idee voegen we daar voor schappelijke tarieven onze creativiteit aan toe. Maatwerk dus, waar we graag de tijd voor nemen en ook jou willen uitnodigen om je te laten verrassen met een mooie offerte!

Niet alleen met onze shows en events maar ook grafisch creatief samen mooie dingen beleven. Dat doen we graag!

Onze media in beeld

We hebben al heel veel mooie dingen gemaakt en zijn nog druk bezig om dit allemaal op een fijne manier aan je te laten zien. Binnenkort vind je hier een uitgebreid overzicht van onze media creaties in beeld. We produceerden trouwens ook al diverse bedrijfsfilms en maakten leuke promotiefilmpjes. Vooral die laatste werden op Facebook enorm goed bekeken. Ga er dus gerust even voor zitten!

Klik voor alle Vibez video's HIER of op onderstaande 'Meer' button.
Meer

Van logo ontwerp tot event poster en van promofilm tot het bijhouden van je Facebook en Instagram socials. Waar we goed in zijn, dat doen we graag. Ook voor jouw bedrijf!
Meer weten? Bel ons op: 0111-446444

Ontvang je onze
nieuwsbrief al?

Algemene Info

E-mail: Klik hier

KVK nr: 62747789

BTW nr: NL001709059B26

Alg. Voorwaarden: Lees hier

Adres: Korenmarkt 1, 4318EE

Brouwershaven (Zeeland, NL)

Telefoon: +31 (0)111 446444

Mobiel: +31 (0)6 3422 2237